تولید و فرآوری «زیره» در روستاهای «خواف» توسط دانشجویان صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 | تاریخ ارسال: 1399/4/4 | 
۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه ۲استاد این دانشکده برای درس کارآفرینی و نوآوری با حضور در روستاهای خواف اقدام به کشت و فرآوری زیره کرده اند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حدود بیست هکتار از زمین های روستاهای خواف توسط دانشجویان، دکتر داود فدایی و دکترکاوه سیروس و .... با هزینه هر هکتار یک میلیون برای کاشت، داشت و برداشت سرمایه گذاری شد که از این محصولات ۴ نوع فرآوری صورت می گیرد که فرآوری از این محصولات ارزش افزوده ای بیش از ۲۰ برابر در بازار ایجاد خواهد کرد.
دانشجویان این دانشگاه حدود ۲۰ هکتار از زمین های روستاهای خواف را به زیر کشت زیره بردند که محصولات آنها به زودی به بازار عرضه خواهد شد.
هدف از اعزام این گروه از دانشجویان به روستاهای خواف ایجاد اقتصاد هوشمند دانشی، ایجاد استقلال پایدار در راستای توسعه پایدار روستایی کشور ، بررسی پتانسیل های هر روستا و یافتن فرصت های اشتغال و کارآفرینی هر روستا، تدوین مدل کسب و کار در روستاها و تامین سرمایه برای راه اندازی اشتغال از طریق مشارکت جمعی است.
گفتنی است :مدیریت و هماهنگی این سفر توسط سازمان مردم نهاد نت حامی صورت گرفته است که این سازمان مردم نهاد نیز توسط اساتید دانشگاهی تشکیل شده است.

دفعات مشاهده: 711 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر